Ekološka zelišča

Prikazovanje 1–12 od 29 rezultatov

Najkvalitetnejša ekološka zelišča

Ekološka zelišča so popolna rešitev, če iščete telesno in duhovno ravnovesje. To so zelišča, pridelana na ekološki način, o čemer priča tudi njihova kvaliteta in vpliv, ki ga imajo na organizem. Sama zelišča so pridelana na posebnih zeliščnih vrtovih oziroma njivah in previdno obrana, da ohranijo vse svoje najboljše lastnosti.

Ekološko pridelana zelišča se lahko uživajo na enak način kot čaj, torej se izmeri manjša količina zelišča in se ga skuha v vodi, pusti mirovati, nato pa pripravek spijete, ko je še topel in svež.

Med ekološko pridelanimi zelišči lahko najdete zelišča, kot so: kamilica, kopriva, melisa, poprova meta, žajbelj, in pa tudi seveda mogoče malce bolj eksotična zelišča, kot so: črna kumina, astralagus, brahmi, korenina Dong Quai, ameriški slamnik, kelp in mnoge druge. Poleg vseh naštetih zelišč pa lahko najdete tudi mešanice več izbranih zelišč. Ekološka zelišča se lahko uživa kot prehransko dopolnilo v oblikah kapsul, ki pa so mnogim posameznikom všeč, saj so lahka za uporabo. Mnoga od naštetih zelišč pripomorejo k zmanjšanju stresa in posledično boljšemu spancu, prav tako pa lahko pripomorejo pri krepitvi imunskega sistema in splošnem boljšem počutju.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.