Oblikovanje las

Prikazovanje 1–12 od 16 rezultatov

Velik izbor izdelkov za oblikovanje las

Na naši spletni strani najdete izdelke podjetja Amazon Beauty Rahua, katerega geslo se glasi »Lepota je moč«. Gre za luksuzno kozmetiko, narejeno iz 100% naravnih in certificiranih ekoloških sestavin, najdemo pa jo na izbranih policah trgovin po svetu, sedaj pa jo lahko uživamo tudi v Sloveniji.

Sestavine prihajajo iz Amazonskega deževnega pragozda, od tod prihaja »Amazon« v imenu, sama kozmetika pa je namenjena vse, ki za vaše lase želite in potrebujete nekaj več od tega, kar vam je ponujeno v trgovinah.

V našem izboru najdete vosek za oblikovanje las, lak za oblikovanje las in kremo za kodre. Rahua vosek za oblikovanje las je odličen, če so vaši lasje neukrotljivi in potrebujejo zelo močno roko. Vaše lase bo oblikoval, brez da bi jih sprijel ali naredil trde. Rahua lak za oblikovanje las je srednje močan, a vendar zagotavlja dolgotrajno definicijo las. Lase lahko po želji tudi preoblikujete sredi dneva, prav tako pa vaše lase ščiti pred UV žarki. Ruhua krema za kodre pa bo vaše kodre negovala, jim dala obliko in težo, prav tako pa bodo vaši kodri mehki in naravni. Vaši lasje bodo vlažni, definirani, sijoči, zaščiteni pred vlago, prav tako pa ne bo videt štrlečih las.

Izdelki so 100% naravni, ekološki in veganski, in so brez kemikalij, konzervansov, sulfatov, silikonov, parabenov, umetnih barvil in petrokemičnih derivatov. Njihova embalaža je 100% reciklirna, samo podjetje pa je usmerjeno tudi dobrodelnost, in si prizadevajo za ohranjevanje in zaščito amazonskega pragozda. Iz tega razloga je del njihove prodaje namenjen neprofitni organizaciji Ecoagents.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.