Znamka

IZDELKI BLAGOVNE ZNAMKE
Pulsin

Dobrodošli v Pulsinu! Naš cilj je ustvariti okusne, prehransko uravnotežene izdelke, ki bodo ustrezali potrebam vseh; naj bo to v zvezi z zdravjem, dietno intoleranco ali življenjskim slogom, ki si ga želite živeti.

Ali ste vedeli? Beljakovine morajo biti nujno zagotovljene v vsakodnevni prehrani, saj v našem telesu opravljajo veliko temeljnih nalog. Pulsin proteini in prehranski dodatki so primerni za dopolnitev vaše prehrane iz različnih razlogov.

Hurraw!

Glavna prednost izdelkov Pulsin je kvaliteta, okus in zdrave sestavine.

Že od ustanovitve Pulsina leta 2007 soustanovitelji Simon Ashburner, Nick Bildner in Ben Lewis zagovarjajo način razmišljanja, da je potrebno ljudem vseh starosti omogočiti, da jedo zdravo, polnovredno hrano, brez da bi se s tem morali odpovedati okusom.

Celotna paleta proteinskih tablic Pulsin je v celoti rastlinska in narejena iz premium naravnih sestavin, izbranih za maksimalne prehranske koristi in odličnega okusa. Poleg tega za izdelavo izdelkov Pulsin uporabljajo le hladno stiskanje, da zagotovijo optimalne hranilne vrednosti.

Pulsin vam bo:

  • pomagal, da se dlje časa občutek sitosti;
  • prispeval k ohranjanju vaše ravni energije;
  • povečal vaš vnos beljakovin.

Vsi izdelki Pulsin so brezglutenski, veganski ali vegetarijanski. So brez gensko spremenjenih sestavin. Ali smo omenili, da smo naši izdelki prav smešno okusni?

Vse izdelek naredimo z uporabo obnovljivih virov energije na našem sedežu v Gloucestershireu. Uživajte zdravo in okusno.

Naša večkrat nagrajena paleta okusnih, hranljivih izdelkov je popolna za napolnitev energije skozi vaš dan. Od okusnih presnih čokoladnih brownijev, ki jih lahko uživate brez skbi, do proteinskih „booster“ tablic, tablic z sadjem in oreščki, ter otroških sadnih ovsenih tablic, ki jih lahko uživa celotna družina. Tudi beljakovinski praški in superšejki, ki so idealni za tresenje ali pečenje.