Za ženske

Prikaz vseh 12 rezultatov

Prilagojeno za ženske

Želite biti povezani s seboj in bolj umirjeni? Naša ponudba kapsul je popolna za vas. Gre za naravni pripomoček v obliki prehranskega dopolnila, ki vam olajša vsakodnevno življenje, še posebej ko pride do tistih dni v mesecu, zmanjša utrujenost, se bori proti staranju kuže in ima tudi mnogo drugih možnih učinkov. Ponujamo vam kapsule ekološke Dong Quai korenine, ekološki zeliščni kompleks posebej za ženske, ultimativni lepotni kompleks, esencialne kapsule za ženske, plezajočo lakoto, Myo-Inositol s folno kislino, D-manozo z brusnicami in samo brusnico.

Kapsule ekološke Dong Quai vam olajšajo krče in bolečine v križu, prav tako pa lahko opazite tudi možnost pozitivnega vplivanja na vašo kožo in lase.

Ultimativni lepotni kompleks je popoln, če želite izboljšati stanje vase kože, nohtov in las, saj izdelek vsebuje biotin.

Mešanica vsebuje še železo, ki prispeva k zmanjšanju utrujenosti in podpira normalno delovanje imunskega sistema. Prav tako vsebuje Vitamin C, ki prispeva k tvorbi kolagena za optimalno delovanje kože, poleg tega pa deluje tudi kot antioksidant in se bori proti staranju.

Prehransko dopolnilo Viridian vsebuje 100% aktivnih in naravnih sestavin. Je veganski izdelek in ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Za lajšanje simptomov in stanja različna prehranska dopolnila uživate 1-3 krat dnevno ob jedi oziroma po navodilih, ki so napisana ob vsakem individualnem izdelku.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.