Tekoči pudri za obraz

Prikaz vseh 5 rezultatov

Osvežite vaš videz z tekočimi pudri za obraz

»Najbolje si videti brez ličil!« Naravna lepota je najlepša pravijo moški, toda sami se ne zavedajo, da to kaj oni smatrajo za naraven videz, še zdaleč ni tako naravno in brez ličil. Ne zavedajo se, koliko truda gre v makeup look, ki je videti naraven. Vsaka ženska si prizadeva videti sveže in spočito in nihče ne mara temnih podočnjakov ali izsušene kože. Že osnovna nega kože in lahkotna tekoča podlaga lahko naredita čudeže pri vašem videzu.

• Katerega tipa je vaša? Ali imate suho kožo, mastno kožo, normalno kožo z mastno T cono, zelo suho kožo. Na tržišču je že toliko podlag, da je težko izbrati kaj potrebujete. Pomembno je, da se osredotočite na vaš tip kože in npr. ne posegate po mat podlagah, v kolikor imate suho kožo, saj jo bo mat podlaga še dodatno izsušila.

• Pri podlagi je izredno pomembna barva podlage same in njen podton. Ugotoviti morate, ali je vaša koža nagnjena bolj k hladnim tonom ali toplejšim tonom. Podlago zmeraj preverite na dnevni svetlobi, saj znajo luči v trgovinah zavajati.

• Skrivnost dobrega tekočega pudra za obraz se skriva v testiranju le-tega. V kolikor lahko dobite tester ga dobro preizkusite. Tako boste najbolje videli, ali se sklada z vašo kožo. Testiranje je dober način, da se ne prenaglite z nakupom.

• Posvetujte se s profesionalcem. Če nikakor ne morete presoditi, ali vam podlaga ustreza se lahko zmeraj posvetujete s strokovnjakom.

Dober tekoči puder bo izbrisal vse znake utrujenosti, podočnjake in vam dal svež videz. Nikar se ne bojte, da bo puder poudaril nepravilnosti na vaši koži, saj bo ustrezno izbran tekoč puder le osvežil vaš videz. Vedno izbirajte takšne tekoče podlage, ki bodo zlile z vašim naravnim tenom kože. Vedno, ko izbirate tekočo podlago se poglejte v različnih svetlobah, tako na sončni kot tudi na umetni svetlobi – vedno se držite tega nasveta: puder naj bo takšen, da bodo drugi mislili, da je vaša koža tako naravno popolna!

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.