Kreme za obraz

Prikazovanje 1–12 od 33 rezultatov

Kaj je potrebno paziti pri izbiri kreme za obraz

Že naše babice so vedele, da redna nega obraza naredi čudeže in skrije leta. Mladosten videz, napeta koža in sijoča polt so sanje vsake ženske in čedalje več moških. Nega obraza ne predstavlja več tabuja pri moških, saj jih čedalje več uporablja kreme. Če je nekoč veljalo prepričanje, da bo krema stanje kože samo poslabšala in poskrbela za izbruh mozoljev, to že dolgo ne velja več. Današnje kreme kvečjemu samo izboljšajo kožo. Paziti morate pri izbiri kreme, in sicer je najprej potrebno določiti vaš tip kože. Po večini imajo posamezniki mešano kožo in prepričanje, da če se koža po nanosu kreme sveti je to slabo. Mat videz je passe! Sedaj je čas za svežo in sijočo kožo. Pravilna izbira kreme za obraz bo pripomogla k vaši vsakodnevni rutini in osvežila vašo kožo.

Kreme za obraz imajo različne finiše, in sicer za mastno kremo so primernejše kreme z mat finišem, za suho bolj hranilne kreme in za normalno do mešano kožo vlažilne kreme. Tisti, ki imate težave s problematično kožo lahko izbirate kreme, ki vsebujejo salicilno kislino, ki bo obenem tudi sušila mozolje in celila nepravilnosti. Dobra krema za obraz bo nepogrešljiv del vsake rutine za nego kože.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.