Znamka

IZDELKI BLAGOVNE ZNAMKE
Rahua

Amazon Beauty Rahua je v sodelovanju z avtohtonimi amazonskimi plemeni ustvarila novo generacijo izjemne simbiotične kozmetike za lase. Rahua je luksuzna kozmetika, narejena iz 100% naravnih in certificirano ekoloških sestavin. Najdemo jo le na policah izbranih trgovin po celem svetu – vse od New Yorka, Londona, Hong Konga, Parisa, Dubaja, Bejtruta, Tokia in zdaj tudi v Sloveniji!

Rahua

Rahua kozmetika, priljubljena tudi med zvezdniki.

Rahua lasno kozmetiko obožujejo vsi, tudi zvezdniki in njihovi frizerji, ki od izdelkov pričakujejo le najboljše. Rahua se nahaja na policah vrhunskih frizerskih salonov, med drugim jo priporočajo tudi velike osebnosti kozmetične industrije; priznana frizerka in vizažistka ter medijska osebnost Eva Scrivo, stilist pevke Madonne, Andy Lecompte, ter največji hollywoodski salon za zvezdnike, Byron & Tracey. Navdušeni uporabnici Rahua izdelkov sta tudi igralki Gwyneth Paltrow in Megan Fox. Rahua je brez dvoma nekaj izjemnega, edinstvenega, drugačnega in ko to občutite na svojih laseh, ste v Rahuo preprosto zaljubljeni.

rahua.png

Rahua, luksuzna ekološka kozmetika iz sestavin Amazonskega deževnega gozda.

Rahua je luksuzna ekološka kozmetika narejena iz sestavin, ki jih najdemo v Amazonskem deževnem pragozdu in je namenjena vsem, ki za svoje lase želite nekaj več – ne ”samo” nekaj ekološkega in naravnega, temveč tudi avtentičnega in starodavnega. Izdelki so 100% naravni, ekološki in veganski ter vsebujejo ekološko ravnovesje Amazonskega deževnega pragozda in med drugim tudi divjerastoče, simbiotične rastline. Rahua vsebuje le kvalitetne, 100% naravne sestavine in je povsem brez kemikalij, konzervansov, sulfatov, silikonov, parabenov, umetnih barvil in petrokemičnih derivatov. Izdelki so tako naravni, da bi jih lahko tudi pojedli.

Rahua navdušuje tudi zvezdnike

Rahua je iskren, zeleni ponudnik izdelkov, ki kupcem omogoča izbiro zdravih, čistih in naravnih izdelkov. Zakaj so nad Rahua navdušeni tudi zvezdniki, kot Gwyneth Paltrow in Megan Fox in kako se Rahua prideluje, pa si lahko preberete v prispevku na našem blogu: Rahua – čudežna lasna kozmetika iz Amazonije.

Izdelke lahko kupite v naši spletni trgovini ali v naši fizični trgovini OrCa, ki se nahaja na Komenskega ulici 44 v Ljubljani

Izjemno Rahua olje

Rahua olje se pridobiva iz plodu/oreška drevesa ungurahua, ki raste v Amazonskem deževnem pragozdu. Plodove tega redkega drevesa ročno oberejo domorodna plemena iz Amazonije, ki z uporabo svojih tradicionalnih metod nato iz plodov pridobijo čisto ungurahua olje. Rahua olje, zaradi svojih nenavadno majhnih molekul, prodre globoko v lase ter jih obnovi od znotraj navzven (med tem, ko druga olja lase le obložijo od zunaj in ne prodrejo vanj) in na laseh ne pušča mastne obloge, zato so ti po uporabi olja živahni, svetleči in zdravi s takoj opaznim in dolgo obstojnim učinkom. Spremembo na laseh boste opazili že po prvi uporabi Rahua izdelkov

100% naravni sistem ohranjanja uporabnosti izdelkov, so v laboratoriju podjetja Amazon Beauty razvili sami, s pomočjo uporabe rastline palo santo, ki zaradi svojih antibakterijskih in antiglivičnih lastnosti poskrbi za dolgo obstojnost izdelkov, obenem pa prispeva tudi poseben aromatičen vonj.

Amazon Beauty Rahua podjetje pa je usmerjeno tudi dobrodelno, saj procent od prodaje namenjajo neprofitni organizaciji Ecoagents, ki si prizadeva za ohranjanje in zaščito amazonskega deževnega pragozda in za ozaveščanje tam živečih plemen o njihovi naravni dediščini in človekovih pravicah. Ljudi pritegne k Rahua izdelkom njihova izjemna in nadpovrečna učinkovitost ter naravne, ekološke in divjerastoče sestavine, ki se nahjajo v izdelkih. Tudi vsa Rahua embalaža je 100% reciklirna.