Znamka

IZDELKI BLAGOVNE ZNAMKE
Fresh Therapies

Pozdravljeni, moje ime je Nicola in sem lastnica Fresh Therapies, s sedežem v Hampshireu v Veliki Britaniji.
Sem žena, mama, babica in lepotni terapevt, medtem pa živim nauke joge. Nič drugega ne ljubim bolj kot uporabo in delo z naravnimi izdelki za nego kože, kateri so me pripeljali do tega, da lahko na trg pripeljem svoje naravne izdelke za nego nohtov.

Fresh therapies

Po tem ko sem delala v večjih uličnih lepotnih salonih, sem se odločila, da bom pričela sama ustvarjati kakovostno naravno in organsko kozmetiko. Glavni povod za to je bil ta, da mi ni bil všeč način vodenja salonov, prevelik poudarek je bil na prodaji in premalo vzpostavljanja odnosa s strankami.

Tako sem se podala v svet naravne in organske nege kože. V tistem času je bilo to nekaj novega, in začela sem bolj in bolj raziskovati.

 

Nekaj let pozneje sem začutila, da moram najti naravni odstranjevalec laka za nohte. Ker niti Google ni mogel najti takšnega izdelka sem se odločila, da ga ustvarim. Z nekaj pomoči pravih ljudi se je rodil naravni odstranjevalec laka za nohte Fresh Therapies.

Upam, da vam je všeč.

Moj načrt, cilj, vizija, sanje so popolna paleta nege rok, ki je polna čudovitih sestavin, ki nam jih je priskrbela mati narava. Vendar bom vedno izdelovala svoje izdelke v Veliki Britaniji in nobena od surovih sestavin ali končnih izdelkov ne bo nikoli testirana na živalih. Veliko raje uporabljam stvari, ki jih lahko ponovno uporabimo in recikliramo.

Vse vas lepo pozdravljam,

Nicola Dickinson,
Ustanoviteljica in lastnica Fresh Terapies.