Pulsin

Prikazovanje 1–12 od 24 rezultatov

Širok razpon okusov Pulsin veganskih presnih tablic

Znamka vam ponuja širok izbor prehranskih dodatkov in dopolnil, med katerimi so veganske presne tablice, čokoladice in proteinske tablice, tablice iz ovsene kaše, oreščkov in sadja, ovsene sadne tablice za otroka, ter veganski presni proteini.

Znamka ima širok razpon okusov veganskih presnih tablic, od slane karamele, čokolade in arašidov, vanilije in čokolade, pomaranče in čokolade, mentola in čokolade, brownie-jev, pa do jagodičevja. Presne tablice so izdelane iz kakovostnih in hladno stisnjenih naravnih sestavin, ki vsebujejo ogromno hranilnih lastnosti.

Znamka ponuja tudi veliko številko veganskih presnih proteinov: grahov protein, konopljin protein, proteine iz kaljenega rjavega riža, prav tako pa so nekaterim dodani še okus, kot je npr. čokolada.

Prav tako ponujajo različne okuse tablic z ovseno kašo: s semeni in javorjevim sirupom, jabolkom in cimetom, ter pomarančo in koščki čokolade. Veganski presni proteini znamke Pulsin so naravni in nealergeni vir beljakovin. Ne vsebujejo sladkorja, mleka, glutena, trans maščobnih kislin, prav tako pa ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov.

-15%
-15%
-15%
-15%
Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.