BB kreme

Prikaz vseh 2 rezultatov

BB kreme za svežo in sijočo kožo

Naša 100% naravna in veganska BB krema vam zagotavlja lahko prekrivnost ter nego kože. Medtem, ko boste izgledale sveže in sijoče, vam bo kremica hkrati vlažila kožo in jo zaščitila pred soncem, saj ima SPF 15. BB krema prav tako ne maši poric in je obstojna, poleg tega pa tudi ne izsušuje ali masti vaše kože. Primerna je za uporabo tudi na suhi in občutljivi koži.

Sama krema je hibrid med vlažilno kremo in ličili, bolj natančno, tekočim pudrom. Deluje kot primer, to pomeni, da kožo pripravi na nadaljnje nanašanje ličil – ob tem pa že prekriva vaše nepravilnosti na koži, saj deluje kot tekoči puder oziroma korektor. BB krema vaš ton izenači s srednjo do polno prekrivnostjo, pri tem pa je lahka in še vedno deluje naravno.

Za uporabo predlagamo da jo nanesete po svojem jutranjem kožnem režimu. Lahko jo nosite samo ali pa pod kakšno podlago oziroma korektorjem.

Naša BB vsebuje same najboljše sestavine, ki čudovito delujejo na vaši koži, ter jo naredijo voljno, svežo in sijočo. Izbirate lahko med tremi odtenki, ti pa so Luminous, Aglow in Radiance.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.