Mat senčila

Prikaz vseh 3 rezultatov

Mat senčila za popolnoma naraven videz

Si želite poudariti vaša lička na naraven način? Naša mineralna rdečila so prav nalašč za to nalogo, saj vam bodo v petih različnih naravnih odtenkih obarvala lica ter jih definirala, ob tem pa bodo vaša lica izgledala popolnoma naravna. S svojo obliko in velikostjo bodo naša ličila predstavljala nepogrešljiv dodatek v vaši torbici za ličila. Rdečila se čudovito zabrišejo, zato bodo čudovito podala k vaši vsakodnevni make-up rutini.

Naša senčila so veganska, prav tako pa niso testirana na živalih. V sami formuli ni oreščkov, glutena, silikonov, parabenov ali sulfatov, sintetičnih barvil, ftalatov, dimetikona, talca, bizmutovega oksidiklorina in nanodelcev.

Izbirate lahko med petimi odtenki: Melon, Honey Rose, Carnation, Apple Blossom in Antique Rose. Naša rdečila lahko uporabljate tudi kot senčila na očeh, saj so zelo visoko pigmentirana in obstojna – morda v zunanjem kotičku očesa ali pa čez celotno veko, možnosti so neskončne.

19,90 
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
32,00 35,00 
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.