Čistila in toniki za obraz

Prikazovanje 1–12 od 40 rezultatov

Kaj je potrebno upoštevati pri izbiri čistila in tonika za obraz?

Vaša rutina čiščenja obraza je pomemben del vaše dnevne nege kože in če je pravilno izvedena, kožo naredi lepšo, bolj sijočo in negovano. Čistil in tonikov za obraz je na tržišču veliko. Pri iskanju se osredotočite na vaš tip kože in na funkcijo, ki jo želite doseči. Si želite napete, sijoče kože ali si želite odpravite ogrce ter ostale nepravilnosti. Toda, ko boste našli pravo čistilo za vaš tip kože, morate vedeti, kako ga pravilno uporabiti. Čistilo ali tonik zmeraj nanesite na vatico, ki je iz čistega bombaža. To pomeni, da ni iz predelanih sestavin kot so papirnati robčki ali serviete. Obraza se zmeraj dotikajte s čistimi rokami. Tako si najprej umijte roke, šele nato se lotite čiščenja obraza. Pazljivo ravnajte z milom in ga dobro sperite z rok, saj lahko ta draži kožo, kar vodi izbruh neprijetne rdečice ali mozoljev. Manj je več, zato dobro testirajte izdelke pred uporabo in skušajte uporabljati določen čistilni produkt vsaj 14 dni, saj boste le tako preizkusili njegovo pravo delovanje.

Na koncu dolgega dne ni nič boljšega kot dobrega čiščenja vašega obraza. Odstranjevanje vsake sledi umazanije, znoja in ličil omogoča koži, da se prediha, popravi in obnovi. Obenem pa se boste bolje počutili tudi vi, ker boste poskrbeli za svoj obraz.

Pravilno in dobro očiščena koža služi kot dobra podlaga za druge izdelke za nego kože ter kasneje tudi za ličila. Čiščenju kože je potrebno nameniti veliko pozornosti in ugotoviti, kaj vam ustreza.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.