Olja za otroke

Prikaz rezultata

Vsi smo že slišali za olje za otroke, toda ali resnično vemo, kaj je to in kaj so njegovi načini uporabe?

Otroško olje je eden od tistih izdelkov, ki so tako razširjeni v sodobnem življenju, da večina ljudi nikoli ne razmišlja o tem, kaj so v resnici. Kljub temu nekateri trdijo, da je otroško olje najboljši vlažilec telesa. Drugi pravijo, da je nevarni izdelek, ki se ga morate izogibati – vznemirljivo dejstvo, glede na to, da je otroško olje namenjeno nežni koži dojenčkov. Samo to dejstvo ponuja uporabniku drug vidik na uporabo otroškega olja.

Najpogosteje uporabljena blagovna znamka otroškega olja v ZDA je otroško olje Johnson in Johnson’s. Verjetno ste milionkrat videli znano jasno steklenico z roza kapico; v večini trgovin z makeup izdelki, prehrano in izdelki za otroke.

Kaj je otroško olje? Sestavine v večini komercialnih izdelkov za otroško olje so mineralno olje in dišave – posebej 98% mineralno olje in 2% dišave. Če ste prej brali, da je otroško olje nevarno.

Naše olje za otroke je inovativen produkt na tržišču, saj se razlikuje od navadnega olja za otroke. Zaradi dodane ekološke vanilije in ekološkega pomarančnega olja je olje izredno prijetnega okusa. Svetujemo uporabo skupaj z ViridiKid multivitamini in minerali za popolni program za otroke. Olje je certificirano ekološko s strani Soil Association – boljše za planet in boljše za vse nas.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.