Perlasto senčilo za oči

Prikaz vseh 2 rezultatov

Naraven videz z perlastim senčilom za oči

Perlasto senčilo za oči je kot nalašč za vse, ki rade nosite ličila, ki delujejo naravno, in pa tudi za tiste, ki ste s svojimi ličile rade bolj eksperimentalne in dramatične. Perlasto mineralno senčilo za oči je nadvse enostavno za uporabo in polno pigmenta – na svetlobi oddaja prečudovit sijaj, prav tako pa je zelo dolgo obstojno, a se zlahka odstrani z oči po dolgem dnevu.

Če želite doseči bolj naraven videz senčilo nanesite na oči s suhim čopičem. Če pa želite vso pozornost na vas, pa čopič najprej navlažite z vodo ali pa zaključnim sprejem, nato pa nanesite na veko.

Izbirate lahko med šestimi čudovitimi odtenki: Glow, Camel, Breathless, Mocha, Champagne in Silk. Svetlejše odtenke lahko uporabite kot osvetljevalec v notranjem kotičku očesa in tik pod obrvjo, ali pa na sredini veke, če želite doseči »halo« efekt. Temnejše odtenke lahko uporabljate na celotni veki ali pa tudi le v zunanjem kotičku, če želite ustvariti »smokey eye« ali pa le želite malo več drame.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.