Zaključni puder

Prikaz vseh 2 rezultatov

Zakaj potrebujem zaključni puder?

Stavim, da če bi pravkar pogledala v vaše toaletne torbice v torbo, bi našla zaključni matirni puder. Imam prav? Sem si mislila!

Zaključni puder je »must have« v življenju vsake oboževalke ličil. Toda v zadnjih letih je postal zaključni puder vse bolj pereča tema. HD puder, tonirani ali prosojni, s svetlečimi delci ali mat, čopič ali gobica: resnično se lahko zmedete.
V kolikor se še vedno sprašujete, zakaj potrebujete zaključni puder, berite dalje!

Zakaj ga potrebujem?

Toliko razlogov! Medtem ko si vsi želijo imeti lep sijaj kože obenem si nihče ne želi biti videti mastno in zaključni puder je odlična rešitev za tovrstne težave. Zaključil bo videz vaše kože in ji dal želen finiš, torej mat, svetleč ali žameten.

Zaključni pudri ne le zaključijo vaš videz, ampak tudi zapolnijo pore, zgladijo gubice in preprečujejo, da bi tekoča podlaga zdrsnila z obraza ali se prenašala na oblačila.

Zaključni puder je tudi odlična podlaga za nanos rdečila, bronzerja ali osvetljevalca. Te lepotilne produkte lahko nanesete naravnost na vašo podlago.

Zaključni puder v prahu se lahko uporablja tudi kot podlaga za šminke – za daljšo obstojnost. Zaključni pudri pridejo lahko v kompaktu ali prahu. Zaključni puder v prahu je odlična rešitev za mastne lase, saj vam lahko služi kot suhi šampon v največji sili.

19,95 
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.