Domači spa

Prikazovanje 1–12 od 13 rezultatov

Pripravite domači spa v udobju vašega doma

Ste imeli dolg dan v službi ali doma in potrebujete počitek in sproščanje? Potem si vzemite par uric in si pripravite domači spa v udobju vašega doma. Vaš domači spa je lahko ravno tak, kot si ga želite – lahko si predvajate glasbo, prižgete sveče in uživate v brezskrbnem sproščanju.

V domačem spa-ju se lahko posvetite vsem delom vašega telesa, ki potrebuje sproščanje, ali pa če ga potrebujete čez celotno telo – priporočamo pripravo tople kopeli, ki bo vašo kožo čudovito odišavila ter jo čudovito očistila in navlažila. Hkrati si lahko na obraz nanesete masko in počivate, medtem ko maska učinkuje. Priporočamo uporabo tudi raznih čistil, tonikov in serumov, ki jih lahko najdete na naši spletni strani in so 100% naravni, kar pomeni, da so ekološko pridelani in le iz najboljših sestavin.

Ko končate s kopeljo, lahko opravite piling na telesu. Za le-tega lahko uporabite mnoge izmed naših gobic in krtačk, ki vam bodo delo olajšale. Nato pa lahko nanesete razne losjone in masla za telo po vaši izbiri, ki bodo vašo kožo nahranila in navlažila, da bo kot nova.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.