Čistila za obraz

Prikazovanje 1–12 od 28 rezultatov

Čistila za obraz prav za vsako osebo

V naši ponudbi se najdejo čistila za obraz za prav vsako osebo in njihove potrebe. V izboru najdete čistila, ki vam kožo seveda očistijo vseh umazanij, ki so se nabrale čez dan, prav tako pa odstranjujejo ličila in globinsko čistijo vašo kožo, pri tem pa tudi zapolnijo vase pore in gube, da bo vaša koža izgledala naravnost fantastična. Če je vaša koža mastna, priporočamo čistila, ki bodo vašo kožo očistila vseh nabranih maščob, vašo kožo pa bo pustila nahranjeno in matirano. Če pa je vaša koža suha, priporočamo uporabo čistil, ki bodo vašo kožo dodatno navlažila in jo nahranila, da bo voljna in sijoča. Pri uporabi čistilnih gelov, krem, mlek in vodic lahko izbirate med mnogimi različnimi sestavinami, ki imajo vse različne namene: npr. čistilni gel z ogljem in glino, micelarna čistilna vodica z vrtnico, mleko s kokosovim oljem, ter mnogi izdelki z raznimi zelišči.

Naši čistilni geli se običajno uporabljajo v manjših količinah, saj so zelo učinkoviti, in ne potrebujete veliko izdelka. Le-tega lahko nanesete na mokro gobico ali vato, mokro čistilno krtačko ali pa kar na obraz in nežno vtrete v kožo s krožnimi gibi. Pri tem se izogibajte predela oči, prav tako ne bodite pregrobi pri masiranju v kožo. Nato kožo sperete z mlačno ali toplo vodo. Vaša koža vam bo hvaležna.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.