Nega obraza

Prikazovanje 1–12 od 157 rezultatov

Nasveti za nego obraza

Nega kože se mora prilagajati letnim časom. Pogoji v času zime ali poletja se seveda zelo razlikujejo. In z njimi potrebe kože.Koža je naš največji organ in potrebno ga je primerno negovati. Nega kože je izredno pomembna, tako za ženske kot tudi za moške.

Sonce, veter in mraz negativno vplivajo na našo kožo in jo lahko izsušijo ali celo poškodujejo do te mere, da koža razpoka.

Poglejmo si par korakov, kako poskrbeti za našo kožo, ne glede na tip.

  •  1. ČIŠČENJE

Pomembna faza nege kože je čiščenje le-te in izbira pravilnega čistilnega sredstva. Zmeraj morate izbrati takšno čistilno sredstvo, ki po umivanju obraza ne bo zategnilo vaše kože in vam dalo občutka izsušenega občutka.

  •    2. SERUM

Serum je odličen v negi vaše kože, saj bo kožo nahranil ali navlažil – odvisno od tega, kaj vaša koža potrebuje. Izbirajte serume z vitaminom E ali C.

  •    3.  VLAŽENJE

Vlažilna krema. Tudi če imate mastno kožo je pomembno, da jo navlažite z lahkotno kremo ali gelom, ki ne vsebuje komedogenih sestavin, ki bi še dodatno mašile kožo.

  •    4. ZAŠČITA

Zaščitni faktor pred sončnimi žarki. Sonce je poglavitni povzročitelj gub in znakov staranja. V kolikor si želite lepega tena se raje poslužite kakšne samoporjavitvene kreme.

Pri negi kože je potrebno izbirati produkte, ki ne bodo izzvali alergijske reakcije in zato jih je potrebno predhodno testirati. Zmeraj, ko kupite nov produkt za nego kože ga nanesite na zapestje in počakajte, če se pojavi kakšna alergijska reakcija.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.