Losijoni za telo

Prikazovanje 1–12 od 16 rezultatov

Losijon za telo kot nepogrešljiv del nege telesa

Obraz negujemo dnevno, saj je izpostavljen očem drugih. Svoje telo pa radi zanemarimo in skrivamo pod plastmi oblačil. Komaj visoke temperature v pozni pomladi nas spomnijo, da bi lahko odvrgli krpice. Tedaj zagledamo grozovit prizor – izsušeno kožo in razpokane komolce. Hitro poiščemo prvi losijon za telo , da bi vsaj malo omilili nastalo situacijo. Zakaj se ne bi negovali skozi vso leti on tako preprečili takšne situacije?

Losijoni za telo so nepogrešljiv del vsake rutine nege telesa. Si ne želite, da bi vaše telo ostalo v dobrem stanju – navlaženo in sočno ter dišeče. Losijonov za telo je mnogo na tržišču, tako se najde nekaj za vsak tip kože. Za občutljivo kožo brez sestavin, ki bi povzročale alergije, za izsušeno kožo hranilna masla za telo s shea maslom in za normalno kožo s sadnimi vonji. Ne samo, da losijon za telo pomaga pri zdravljenju kronično suhe kože, srbečice in draženja, ampak tudi redno vlaženje pomaga koži na telesu ostati prožna – in s tem mlajša.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.