Nega rok

Prikazovanje 1–12 od 18 rezultatov

Nasveti za učinkovito nego rok

Roke so naše orodje in težko jih zavarujemo pred zunanjimi vplivi, kot so veter, mraz, sneg in dež. Izpostavljene so vodi in vsakdanjim opravilo. Velikokrat se zgodi, da pozabimo uporabiti rokavice pri opravljanju hišnih opravil, saj se nam zdijo zamudne in nepriročne. Tako naše roke in nohti pridejo v stik z umazanijo in jedkimi čistili. Vse to povzroča slabe in lomljive nohte ter suho in razpokano kožo.

Za naše roke moramo poskrbeti in kako drugače lahko to storimo kot s popolnoma naravnimi produkti 100% Pure krem za roke. Pri negi rok je potrebno izbirati takšne produkte, ki vsebujejo karitejevo ali shea maslo.Obe masli sta znani po vlaženju rok in hranilnih sestavinah.

Dober nasvet glede nege rok je tudi ta, da si pred spanjem nanesete našo 100% Pure kremo za roke in si nato nadenete bombažne rokavice. Zjutraj se boste zbudili z mehkejšimi rokami kot kdajkoli.

Pri negi rok je pomembno, da vzpostavite rutino in za svoje roke poskrbite dnevno. V kolikor so vaše roke resnično razpokane je priporočljivo uporabiti tudi olje s katerim boste navlažili ne samo kožo, ampak tudi nohte in obnohtno kožico.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.