Prekrivni korektor

Prikaz vseh 3 rezultatov

Nasveti za uporabo prekrivnega korektorja

Uporaba vrhunskega korektorja je ključnega pomena za doseganje brezhibne uporabe ličila. Najboljši korektorji pokrivajo rdečico, lajšajo temna področja, prikrivajo madeže in sodelujejo z vašo podlago, da dosežete videz enakomerne kože.

Po drugi strani pa lahko nepravilno uporabljen korektor opozori na problematična področja, naredi madeže bolj očitne in ustvari bel obroč okoli temnih področij, zlasti pod očmi. Ključno je vedeti, katero vrsto korektorja potrebujete in kako jo uporabiti.

Izberite svoj korektor na podlagi tega, kar ugaja vašemu tipu kože. Osredotočite se tudi na težave, ki vas pestijo, torej če imate mozolje izberite korektor, ki jih bo sušil. Če imate suho kožo, ne uporabljajte tekočega korektorja, ki je za povrhu še mat, saj bo uporaba le-tega poudarila suhe delce na vaši koži.

Če imate mastno kožo s povečanimi porami, ne uporabljajte kremastega korektorja, saj te teksture pogosto zamašijo in povečajo videz por, poleg tega pa se nagibajo k dodajanju mastnega sijaja. Vem, da se vam to zdi osnovno znanje, vendar je še vedno presenetljivo, kako pogosto je uporabljan napačen korektor.

Za ustvarjanje bolj enakomernega videza na manjših spremembah barve kože, bo lahek do srednje prekriven korektor naredil trik.

Za območje podkožja izberite odtenek korektorja, ki ne presega enega ali dveh odtenkov, ki je svetlejši od naravnega tona kože, da bi se izognili očitnemu belemu krogu okoli oči.

Za svoj obraz izberite korektor, ki se natančno ujema z barvo vaše podlage. Izogibajte se korekcijskim odtenkom, ki so opazno rožnate, barve breskve, bele, rumene ali bakrene, kar se bo pokazalo skozi vašo podlago, kar bo ustvarilo nenaraven videz.

V skladu z zgornjimi smernicami lahko začnete preizkušati in poiskati teksture, zaključke in tehnike uporabe, ki vam najbolj ustrezajo.

25,00 
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
34,95 
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
13,90 
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.