Olja

Prikaz vseh 6 rezultatov

Najkvalitetnejša olja

Za vaš imamo široko ponudbo olj – takšnih, ki jih lahko zaužijete kot prehranska dopolnila, prav tako pa takšna, ki jih lahko uporabljate dermalno. Ponujamo Ekološko olje črne kumine, ViridiKid ekološko omega3 olje za otroke, Omega olje za nosečnost in dojenje z DHA verigami, Ekološko omega olje Čista koža in Presno ekološko kokosovo olje.

Naša olja so ekološka in hladno stiskana, prav tako pa veganska in brez topil. Učinki naših olj so mnoga, saj so tudi olja najvišje možne kvalitete.

Ekološko olje črne kumine je narejeno izključno iz egipčanskih ekoloških semen. ViridiKid ekološko Omega3 olje za otroke, je popolno, če vaš otrok potrebuje dodatno pomoč pri vzdrževanju imunskega sistema, prav tako pa je polno vitaminov in mineral, ter ima čudovit okus po pomaranči, tako da vaš otrok prehranskega dopolnila ne bo niti opazil.

Omega olje za nosečnost in dojenje z DHA verigami je kot nalašč, če načrtujete zanositev, ste že noseči ali pa še dojite – omega olje skupaj z Viridian Nutrition kompleksom za nosečnice ponuja optimalno podporo za vas in vašega otroka.

Ekološko omega olje Čista koža vsebuje omega 3, 6, in 9 esencialnih maščobnih kislin, prav tako tudi antioksidante, vitamin E, kartenoide, fitosterole in flavonoide. Izdelek vpliva na vašo kožo od znotraj ter jo razstrupi in očisti.

Prehransko dopolnilo Viridian vsebuje 100% aktivnih in naravnih sestavin. Je veganski izdelek in ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Za lajšanje simptomov in stanja različna prehranska dopolnila uživate 1-3 krat dnevno ob jedi oziroma po navodilih, ki so napisana ob vsakem individualnem izdelku.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.