Serumi za obraz

Prikazovanje 1–12 od 26 rezultatov

Serumi za obraz primerni za vse tipe kože

V naši ponudbi se najdejo serumi za obraz za prav vsako osebo in njihove potrebe. V izboru boste našli serume različnih vrst in z različnimi učinkovinami za vašo kožo, od nočnih do dnevnih serumov, serumov z vitamini in antioksidanti, serum iz riževe vode, serum iz zelenega čaja, obnovitveni serum, serum za odstranjevanje madežev, za osvetljevanje kože ter intenzivni vlažilni serum.

Naši serumi so torej primerni za vse tipe kože – odvisno od tega, kateri tonik izberete, saj so nekateri specifično ustvarjeni za določen tip kože – naš Intenzivni vlažilni emulzijski serum iz soka ekoloških kumaric bo popoln za vse vas, ki imate suh in občutljiv tip kože. Naši serumi čudovito delujejo v kombinaciji z našimi čistili za obraz in toniki.

Serume uporabljajte na sredini oziroma proti koncu vaše dnevne oziroma nočne rutine – torej potem, ko se že očistili obraz in nanesli tonik. Serum nanesete na problematične dele ali pa na celotno kožo, lahko ga nanesete s pomočjo vate ali pa kar neposredno z rokami.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.