Korektorji in primerji

Prikaz vseh 6 rezultatov

Korektorji in primerji so 100% naravni, veganski in brez glutena.

Pred uporabo tekoče podlage, BB kreme ali korektorja je priporočljivo, da uporabite primer, saj bo le-ta zapolnil gube in pore ter zagotovil daljšo obstojnost vaše podlage. Če imate mastno kožo, vam priporočamo naš 100% Pure matirajoč primer z vitamini in antioksidanti, ki ne vsebuje silikona. Iz vaše kože vsrka vso odvečno maščobo, kožo pa matira, kar pomeni, da zmanjšuje sijaj kože. Če pa je vaša koža na izgled suha in jo želite malo poživeti, priporočamo 100% Pure Antioksidantski primer z resveratrolom, ki bo vaše gibe in pore v hipu zgladil, a ne zamašil, ter naredil, da vaša koža izgleda svetlejša in bolj zdrava.

Po uporabi primerja pa lahko začnete z nanosom tekoče podlage, BB kreme ali korektorja. Če potrebujete prekrivnost le na določenih delih obraza, bo za to popolna uporaba korektorja. Naši korektorji so zelo dobro prekrivni, aplikator pa je zelo enostaven za uporabo, saj z njim nanesete korektor le tam, kjer ga res potrebujete. Korektor lahko uporabljate tudi kot osvetljevalec obraza – torej ga nanesete na predele obraza, ki jih želite osvetliti (brada, nos, pod očmi, ter med obrvmi). Ponujamo vam korektorje v tubi, ki ga uporabljate z aplikatorjem, ali pa kremni korektor, ki ga lahko iz posodice nanesete s prsti ali čopičem. Naši korektorji so izredno dobro prekrivni, ravno tako pa so zelo dolgo obstojni na koži, ne glede na vaš tip kože. V široki ponudbi odtenkov se bo našel pravi tudi za vas.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.