Lip glosi in sadne tinte

Prikaz vseh 5 rezultatov

Nasveti za uporabo lip glosov

Mat videz se poslavlja in čas je za svež videz, ki ga lahko dosežete s pomočjo lip glosov ali sadnih tint, ki bodo krasile vaše ustnice in jih naredile sočne. Polne in sočne ustnice so sanje vsake ženske, sedaj jih lahko dosežete tudi ve! Lahkotni, nelepljivi lip glosi bodo poživili vaše ustnice, obenem pa ne bodo škodili vašemu zdravju, saj vsebujejo samo naravne sestavine, a kljub temu močne pigmente. Tako boste poskrbeli za vaše zdravje in dobili najlepše ustnice. Naši lip glosi vsebujejo negovalne sestavine, kot je negovalno olje granatnega jabolka in kokosovega olja, ki mehčata in negujeta ustnice. Lip glosi in sadne tinte so primerne za ustnice prav vsake ženske, tudi tistih, ki so veganke. Lip glosi vsebujejo močne pigmente in po intenzivnosti barve bi se lahko brez težav primerjale s tekočimi šminkami. Paleta barv je primerna za vsako priložnost in trenutek.

Sadne tinte so primerne tako za ustnice kot lička. Z nežnimi kremnimi tintami lahko osvežite svoja lička in si nadenete nasmeh na obraz. Lahko pa jih uporabite na ustnicah in jih tako naredite sočne ter navlažene. Naše sadne tinte vsebujejo kokosovo in shea maslo s slastnim okusom jagod ali breskve.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.