Za otroke

Prikaz vseh 2 rezultatov

Le najboljše za otroke

Ponujamo vam otroške probiotike v prahu z vitaminom C, ViridiKid ekološko Omega3 olje za otroke, vitamin D3 kapljice za otroke, Viridikid in ekološko acerolo – vitamin C v prahu.

Probiotiki v prahu z vitaminom vsebujejo črevesne bakterije oziroma probiotike, izmed katerih edinstveni probiotik FS2-60 se ne vpije, marveč omogoča naseljevanje dobrih bakterij, medtem pa zmanjšuje oporo za slabe bakterije.

Mešanica prav tako vsebuje vitamin C, ki ga je na splošno zelo priporočljivo uživati, saj ima mnogo neverjetnih učinkov za človeško telo in zdravje. Sam vitamin C igra ogromno vlogo pri tvorbi kolagena, prav tako pa omogoča normalno delovanje kosti, hrustanca, kože, dlesni in zob. Prav tako pomaga pri vzdrževanju imunskega sistema in psiholoških funkcij.

ViridiKid ekološko Omega3 olje za otroka je ekološko, hladno stiskano, vegansko in brez topil. Prav tako pa je zelo dobrega okusa, saj vsebuje ekološko vanilijo in pomarančno olje, kar pomeni, da se vaš otrok ne bo zgražal nad okusom, ko bo užival ekološko omega3 olje, še posebej, če ga dodate v smutije, juhe, ali kakšne druge jedi. Prav tako so izjemno dobrega okusa tudi kapljice vitamina D3 za otroke, ki mu je dodano pomarančno olje, sam vitamin D3 pa je ključen za učinkovito delovanje imunskega sistema, uravnava raven kalcija v krvi, prav tako pa tudi skrbi za zdravje zob in kosti.

Prehransko dopolnilo Viridian vsebuje 100% aktivnih in naravnih sestavin. Je veganski izdelek in ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Za lajšanje simptomov in stanja različna prehranska dopolnila uživate 1-3 krat dnevno ob jedi oziroma po navodilih, ki so napisana ob vsakem individualnem izdelku.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.