Zelišča & specializirane rastline

Prikazovanje 1–12 od 60 rezultatov

Naravna moč zelišč in rastlin

Želite na naraven način izboljšati stanje svojega telesa? Naša ponudba ekoloških in naravnih zelišč in rastlin vam bo omogočila prav to.

Širok izbor zelišč in rastlin vam zagotavlja raznovrstne učinke na področju zdravja. Če želite razstrupiti in očistiti svojo kožo in limfe, potem za vas priporočamo uporabo prehranskega dopolnila Plezajoča lakota, ki jo uživate v obliki kapsul. Če imate težave z ožiljem, priporočamo uporabo Izvlečka grozdnih pešk. Kot antioksidant delujejo tudi naše kapsule Brusnica, ki nudijo ogromno pomoč pri vnetjih urinalnega trakta in ledvičnih kamnin.

Če ste v vsakodnevnem življenju nenehno obkroženi s stresom, pa bo za vas ravno pravšnji Obogaten Rhodiola kompleks, ki zagotavlja izboljšanje stanj, povezanih s kronično utrujenostjo, anksioznostjo, depresijo, psihično in emocionalno izgorelostjo, prav tako pa tudi pomaga pri povečanju učinkovitosti in koncentracije.

Za malo drugačne težave pa si lahko pomagate tudi z Izvlečkom grenivkinih pešk – če želite razstrupiti vaše telo, izvleček deluje antibakterijsko in antivirusno. Popoln je za tiste s težavami s kandido, prav tako pa lajša stanja osteoporoze, herpesa, lasnih uši, ter je učinkovit v boju proti glivičnih vnetjem ter plesnim.

Prehransko dopolnilo Viridian vsebuje 100% aktivnih in naravnih sestavin. Je veganski izdelek in ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Za lajšanje simptomov in stanja različna prehranska dopolnila uživate 1-3 krat dnevno ob jedi oziroma po navodilih, ki so napisana ob vsakem individualnem izdelku.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.