Ekološki pegasti badelj (30 kapsul)

12,95 

Čeprav zgodovinski podatki navajajo široko uporabo pegastega badlja, tudi 2.000 let nazaj, pa je bila njegovo uporabo spet oživila Nemčija sredi 19. stoletja in moderna praksa okoli leta 1930. Glavna sestavina, silimarin, je bila obsežno raziskovana.

Brezplačna dostava z nakupom nad 60 €

100% aktivne sestavine v kapsuli

Vegansko

100% naravno

Oddajte vaše mnenje o izdelku iz vašega nakupa in pridobite bon za 100€

Več o nagradni igri

Čeprav zgodovinski podatki navajajo široko uporabo pegastega badlja, tudi 2.000 let nazaj, pa je bila njegovo uporabo spet oživila Nemčija sredi 19. stoletja in moderna praksa okoli leta 1930. Glavna sestavina, silimarin, je bila obsežno raziskovana in velja za eno najbolj učinkovitih sestavin za zaščito jeter.

Vsaka kapsula vsebuje 400 mg ekološkega pegastega badlja.

3 mnenja za Ekološki pegasti badelj (30 kapsul)

  1. Simona (preverjena stranka)

    Vedno sem imela po obroku željo po “nekaj sladkega”. Želela sem temu narediti konec. Ekološki pegasti badelj jemljem manj kot mesec dni in opazim občutno razliko 🙂 želja je izginila oz je res minimalna in jo lahko brez težav odmislim. Izdelek toplo priporočam.

  2. Mateja Škoberne

    Ekološki pegasti badelj je super za krepitev in obnovo jeter in da jih spravimo v red. Pomlad je za to idealen čas, tako da ga bom redno vsako leto privoščila svojim jetrom 🙂

  3. Maja Prkić

    Nekaj najboljšega, kar sem poskusila, ko sem letos v obdobju jeter občutila, da so moja jetra nemirna in da mi ne dajo spati! Uporabljala sem ga po Dianinem navodilu in nočno zbujanje je izginilo! Priporočam vsem, ki želijo podkrepiti svoja jetra, da bodo delovala bolje in da se razbremenijo 🙂

Podaj mnenje

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci najdeš blagovne znamke prehranskih dodatkov in hrane, za katerimi 100% stojim, saj jih tudi sama uporabljam in jih kot strokovnjakinja s področja naturopatije in tradicionalne kitajske medicine, tudi priporočam.

Zelo pomembno je kakšne prehranske dodatke uživaš ter v kakšnih razmerjih in kombinaciji se le ti nahajajo. Zato sodelujem izključno z blagovnimi znamkami, kjer produkte na podlagi znanstvenih študij razvijajo znanstveniki, holistični nutricionisti, naturopatski zdravniki in drugi strokovnjaki. Popolnoma vsi produkti so 100% naravni, etični in vsebujejo najkakovostnejše in najbolj kvalitetne vire surovin. Diana Vlahinic

Diana Vlahinič

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.