Znamka

IZDELKI BLAGOVNE ZNAMKE
Alima Pure

Pri Alimi Pure smo prepričani, da je lepota več kot zgolj površinska. Zato smo povsem naravni, s čimer ti omogočimo, da si še lepša z make upom, ki je nežen do tebe, tvoje kože in je hkrati prijazen do naše Zemlje.

Alima Pure

Naši standardi so visoki

Mineralni make up smo začeli izdelovati zato, ker nam ni vseeno za zdravje uporabnikov in ker se zavedamo, da moramo obenem skrbeti tudi za naravo. Ravno zato smo tako ponosni, da imamo ‘BDIH’ certifikat, ki potrjuje, da smo naravni in da odgovorno ravnamo z okoljem. To čast ponosno delimo s teboj v vsaki posodici našega make upa.

Smo cruelty free

V našem podjetju nismo in nikoli ne bomo testirali izdelkov na živalih, ravno tako ne sestavin. Resnica je, da testiranje sploh ni potrebno, saj uporabljamo čiste kozmetične pigmente, ki so varni in nežni. Čisto preprosto. Dajemo ti našo besedo.

Naši čopiči so nežni in prijazni

Čopiči za nanos mineralnega make upa so narejeni iz vlaken Taklona, ki je nealergen. Če ti slučajno povzročajo preglavice morebitne alergije, potem so Alima Pure čopiči zagotovo najbolj pametna odločitev. Do kože so izredno nežni in s pravilnim vzdrževanjem bodo dolgo uporabni.

In nič več

Pri Alimi Pure izdelujemo mineralni make up le iz najčistejših sestavin. Ni dodatkov, ni mašil in ni dišav, ki bi dražile vašo kožo in mašile vaše pore. Pigmenti, ki jih uporabljamo so koži prijazni in ji dobro denejo, saj mineralni make up nudi zaščito pred soncem in pred vnetnimi procesi. Končno lahko izgledate odlično in hkrati pustite koži dihati.

Imaš občutljivo kožo?

Razumemo te. Pri Alimi Pure ne boš našla nobenih potencialnih dražečih snovi, kot so bismuth oksid, talc, barvila, parfumi, parabeni, pthalati ali konzervansi. Našo kozmetiko lahko uporabljaš brez skrbi. Brez srbenja, zategovanja in mozoljev.

Potrebno je malo a traja dolgo

Ker so naša ličila bogata s pigmenti in dolgo obstojna, ne potrebuješ veliko, da izgledaš še lepše. Cel dan. Z Alimo Pure dobiš odlično prekrivnost, obstojnost in make up, ki bo vseeno dovolil, da koža odseva naravno lepoto in diha. Hvala, ker nam zaupaš.