Lasna kozmetika

Prikazovanje 1–12 od 70 rezultatov

Luksuzna nega las

Na naši spletni strani najdete izdelke podjetja Amazon Beauty Rahua, katerega geslo se glasi »Lepota je moč«. Gre za luksuzno kozmetiko, narejeno iz 100% naravnih in certificiranih ekoloških sestavin, najdemo pa jo na izbranih policah trgovin po svetu, sedaj pa jo lahko uživamo tudi v Sloveniji.

Sestavine prihajajo iz Amazonskega deževnega pragozda, od tod prihaja »Amazon« v imenu, sama kozmetika pa je namenjena vse, ki za vaše lase želite in potrebujete nekaj več od tega, kar vam je ponujeno v trgovinah.

Izdelki so 100% naravni, ekološki in veganski, in so brez kemikalij, konzervansov, sulfatov, silikonov, parabenov, umetnih barvil in petrokemičnih derivatov.

Njihova embalaža je 100% reciklirna, samo podjetje pa je usmerjeno tudi dobrodelnost, in si prizadevajo za ohranjevanje in zaščito amazonskega pragozda. Iz tega razloga je del njihove prodaje namenjen neprofitni organizaciji Ecoagents.

Lasna kozmetika Amazon Beauty Rahua tako ponuja različne šampone in balzame ter druge izdelke za nego las, pripomočke oziroma izdelke za oblikovanje las, kot so voski, kreme in laki. Ponujamo vam tudi rastlinska barvila in maske za lase, tako da bo za vaše lase poskrbljeno z vseh strani.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.