Obarvane kreme za obraz

Prikaz vseh 3 rezultatov

Obarvane kreme za obraz največji trend zadnjih let

Največji trend zadnjih let je subtilen in neopazen videz, ki vas naredi bolj zdrave in lepe. Produkt, ki vam lahko pri tem pomaga je obarvana krema za obraz.

Obarvane kreme predstavljajo revolucionaren produkt, ki je preplavil naša tržišča par let nazaj. Njihov izvor gre vse do azijskih držav, kjer je največja vrednota lepa koža in najpomembnejše vprašanje je kako doseči čudovito, popolno in porcelanasto kožo. Prvi odgovor, ki se vam porodi je z dobro nego kože in temu takoj sledi dobra podlaga za kožo. Sedaj pa imamo produkt, ki združuje oboje. Govorimo o obarvanih kremah za obraz. Obarvana krema za obraz ali BB krema je lahko vaš top izdelek. Vprašanje, ki se porodi je seveda zakaj? Obarvane kreme za obraz so kombinacija zaščite pred soncem, torej SPFja, prekrivnih pigmentov in sestavin proti staranju. Enostaven in uporaben produkt, ki ponuja hidratacijo, krasno naravno podlago in tudi zaščito pred soncem.

Ena izmed najboljših stvari pri obarvanih kremah je ta, da se uporabljajo z enako lahkoto kot izgledajo.

Poskrbeti morate le, da bodo roke čiste, ko si boste nanesli obarvano kremo na obraz. Nanašate jo pa lahko tudi s čopičem ali gobico. Izbira je popolnoma vaša. Zaradi lahkotne prekrivnosti njihov nanos ne predstavlja posebnih težav.
Obarvana vlažilna krema je dobra izbira za dneve, ko ne potrebujete velike prekrivnosti, vendar še vedno želite izgledati, da ste se zase potrudili in se naličili. Največji trend zadnjih let »no makeup makeup look«, ki izgleda tako kot da ne bi nosili ličil, vendar ste še vedno videti sveže in spočito.

42,00 
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
30,00 
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
42,00 
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.