Maskare in črtala za oči

Prikazovanje 1–12 od 13 rezultatov

Zakaj je maskara najbolj priljubljen produkt?

Najbolj uporabljen lepotilni produkt ni puder, ampak maskara. Maskara si je v vseh anketah izborila prvo mesto. Enostaven produkt, ki datira že stoletja nazaj. Oči so zrcalo duše in kako jih bolje poudariti kot s podaljšani trepalnicami, ki kar zapeljivo kličejo k pogledu. Maskare pridejo v črni barvi za temnolaske in v rjavih odtenkih za tiste s svetlejšimi lasmi. V zadnjih leti pa tudi na naših tržiščih prevladujejo barve maskare, katere so namenjene pogumnejšim posameznicam.

Nepogrešljiv pripomoček vsake toaletne ženske torbice je pa tudi črtalo za oči, ki ima več namenov. Lahko vam služi kot baza za senčilo ali pa za obrobo oči ali pa za poudarjen waterline. Odločitev je popolnoma vaša. Če želite karseda najbolje poudariti vaše oči, izbirajte svinčnike v barvah, kateri so si na nasprotnem spektru barvnega kroga, in sicer za posameznice z zelenkastimi očmi bodo najboljši vijolični odtenki, medtem ko bodo za posameznice z modrimi očmi izjemni bakreni ali rjavkasti odtenki svinčnikov za oči. Za rjavooke lepotice pa so najboljši modri odtenki. Če ne želite tvegati z izbiro barve, s črnim svinčnikom za oči ne boste nikoli zgrešile.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.