Nega kože okoli oči

Prikaz vseh 8 rezultatov

Do mladostnega videza z nego kože okoli oči

Oči so zrcalo duše in ta rek resnično drži! Oči in predel okoli oči svetu sporoča ali ste žalostni, zaskrbljeni, utrujeni ali veseli. Temni kolobarji pod očmi sporočajo vsem, da se niste naspali in da je za vami še ena naporna noč. Zakaj ne bi poskrbeli za svojo kožo pod očmi in preprečili prve znake staranja, torej majhne gubice, ki so posledica smeha ali joka.

Koža okoli oči je še posebej občutljiva, saj je izredno tanka in podvržena zunanjim vplivom kot tudi ličilom in agresivnemu odstranjevanju le-teh. Za nego kože okoli oči je potrebno primerno poskrbeti, in sicer jo negovati z različnimi kremami. Za področje okoli oči je potrebno izbirati kvalitetne sestavine, in sicer je odvisno ali imate pod očmi temne podočnjake, zabuhlost ali vidne žilice. Poskrbite za področje okoli oči in tako dajte mladosten ter svež videz!

Uporaba kreme za oči je izredno preprosta, in sicer nanesite kremo za oči zjutraj in zvečer, preden si nanesete kremo za obraz. Potrebujete le majhno količino in jo nanesite s svojim prstom – prstancem, saj ima ta izmed vseh prstov najmanjšo moč. Nežen dotik prstanca ne bo poškodoval krhke kože na tem območju.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.