Osvetljevalci

Prikazovanje 1–12 od 15 rezultatov

Nasveti za pravilno uporabo osvetljevalca

Osvetljevalci so prodrli na naša tržiča v zadnjih dveh letih. Pred tem so bili uporabljani le s strani kozmetičnih mojstrov in njihova uporaba je dolga leta veljala za skrivnost. V zadnjih letih so prodrli na naša tržišča in povzročili senzacijo. Osvetljevalcev je več vrst, in sicer je odločitev, katerega izbrati izjemno naporna. V kamnu, tekoči, v stiku, z bleščicami, takšni, ki dajo naraven videz ali takšni, ki dajo glamurozen videz? Osvetljevalec obraza lahko uporabite tudi brez vseh ostalih ličil in že boste pritegnile poglede na vaš obraz. Glavna naloga osvetljevalca je, da poudari visoke poteze obraza, torej ličnice, obrvi, konico nosu in vrh ustnic. Osvetljevalec se lahko nanese samostojno z manjšim čopičem kot je čopič za rdečilo. Tekoči osvetljevalec se lahko meša s podlago – krasen nasvet za suho kožo, saj bo takoj videti bolj sveža in budna. Osvetljevalec lahko uporabite tudi na ključnicah in na telesu. V poletnih mesecih se vam bo še posebej prilegel sijaj. Za večje površine kože, torej dekolte ali noge uporabite osvetljevalec v zlatih tonih in v kremi, saj bo končni videz tako lepši.

Kako izbrati dober osvetljevalec, ki bo poživil vašo polt in naredil točno to kar mora? Rešitev je preprosta. Naredite preizkus z nakitom. K obrazu si pridržite zlato ogrlico in srebrno ogrlico. Poglejte, katera vam bolj ustreza in če se vam k obrazu bolj poda srebrna iščite osvetljevalec v hladnejših tonih, kot so barva perle ali takšni, ki vsebujejo srebrne bleščice. Posameznice, katerim se vam bolje poda zlata barva pa izbirajte osvetljevalce v toplih tonih zlata ali medenine.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.