Bronzerji

Prikaz vseh 7 rezultatov

Bronzerji poudarijo vašo polt, rjavo, naravno, iz solarija ali ne

Ali zunaj ni sonca? Ni pomembno. Najboljši bronzerji v naši spletni prodajalni dodajo sijaj vaši polti, izboljšajo vaš naravni ton kože in ustvarijo top poteze obraza z malo pametnega oblikovanja. Prelevite se v top zvezdnico v sekundi in to samo s pomočjo bronzerja. Pri bronzerju je vse v dodajanju svetlobe in sence, ustvarjanje definicije in pridobivanje svetlobe od znotraj, ki izgleda povsem naravno. Bronzerji niso samo za poletne mesece – pomislite “zdravo sijaj” kot na poletno rjavo barvo.
In ko gre za njihovo uporabo? Poskusite narahlo nananšati s pomočji čopiča po področjih obraza, na katerih bo sonce naravno padlo, ali pa ga uporabite po celotnem obrazu.

Bronzerji se uporabljajo za zdravo sijočo kožo. Dobro izbran odtenek naredi vašo kožo, kot da ste preživeli čas na soncu – brez UV nevarnosti sončnih žarkov ali ležalnikov.

Nekateri izdelki za bronzanje vsebujejo veliko šimra, in sicer delce, ki odsevajo svetlobo ter podarijo koži lep lesk. Z naravnimi pigmenti bodo nežno božali vašo kožo.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.