Šminke

Prikaz vseh 7 rezultatov

Šminka, nepogrešljivo sestavina vsake ženske torbice

kozi stoletja so se oblikovali trendi nošenja šminke – nekaj časa so prevladovali glosi in tinte, potem tekoče šminke, sedaj pa se ponovno vračamo h klasičnim šminkam. Različice šminke in njihovih barv so se z leti razvijale, in sicer od svetlo rdečih ustnic pin-up deklet iz 40-ih let prejšnjega stoletja do popolnega mat finiša iz zadnjih desetletij. Te dni je skoraj vse dovoljeno nositi na ustnicah, od temnomodrih do zelenih barv. Ni barve, ki si je ne bi nadele na ustnice. Enako velja za teksture – od sijočih do mat.

Tradicionalna šminka je narejena z voski, olji in pigmenti ter v obliki paličice. Lahko jo nanašate s pomočjo čopiča ali direktno iz tube. Odločitev je vaša, čeprav za natančnejši nanos strokovnjaki priporočajo čopič z dodatkom črtala/svinčnika za ustnice.

V naši spletni prodajalni lahko najdete različne finiše šmink, in sicer od sijočih finišev do popolnoma mat tekstur. Prav tako lahko najdete številne barve za vsako priložnost ali za vsak dan.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.