Prehranska dopolnila

Prikazovanje 1–12 od 211 rezultatov

Kako poskrbeti za našo kožo z naravni prehranski dodatki ?

Bridka zima se je poslovila in bliža se poletje in tako kot letni časi, se spreminja tudi vaša koža. Koža je naš največji organ in potrebno ga je primerno negovati. Nega kože je izredno pomembna, tako za ženske kot tudi za moške. Sonce, veter in mraz negativno vplivajo na našo kožo in jo lahko izsušijo ali celo poškodujejo do te mere, da koža razpoka. Poglejmo si par korakov, kako poskrbeti za našo kožo, ne glede na tip.

1. ČIŠČENJE
Pomembna faza nege kože je čiščenje le-te in izbira pravilnega čistilnega sredstva. Zmeraj morate izbrati takšno čistilno sredstvo, ki po umivanju obraza ne bo zategnilo vaše kože in vam dalo občutka izsušenega občutka.

2. SERUM
Serum je odličen v negi vaše kože, saj bo kožo nahranil ali navlažil – odvisno od tega, kaj vaša koža potrebuje. Izbirajte serume z vitaminom E ali C.

3. VLAŽILNA KREMA
Tudi če imate mastno kožo je pomembno, da jo navlažite z lahkotno kremo ali gelom, ki ne vsebuje komedogenih sestavin, ki bi še dodatno mašile kožo.

4. ZAŠČITA
Zaščitni faktor pred sončnimi žarki. Sonce je poglavitni povzročitelj gub in znakov staranja. V kolikor si želite lepega tena se raje poslužite kakšne samoporjavitvene kreme.

Pri negi kože je potrebno izbirati produkte, ki ne bodo izzvali alergijske reakcije in zato jih je potrebno predhodno testirati.

Zmeraj, ko kupite nov produkt za nego kože ga nanesite na zapestje in počakajte, če se pojavi kakšna alergijska reakcija.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.