Aloe Vera

Prikaz rezultata

Zakaj Aloe vero imenujemo čudežna rastlina?

Aloe vera – čudežna rastlina, ki premaga vsako tegobo. Od blaženja pikov žuželk, zdravljenja prask in lajšanja sončnih opeklin do blaženja prebavnih težav. Rastlina aloe vera, znana tudi kot “puščavska šmarnica” je izredno blagodejna tako za zdravje kot tudi za lepoto. Aloe vera je postala ključna sestavina v lepotnih izdelkih in ritualih – pomaga pa lahko tudi pri podpori zdravja ščitnice in črevesja.

Aloe vera je lahko v različnih teksturah, in sicer uporablja se gel iz aloe vere ali sok iz aloe vere.

Kakšna je razlika med gelom in sokom?
Tako gel kot sok sta koristna za naše telo in zdravje ter prideta iz različnih delov rastline, pri čemer vsaka prinaša svojo lastno uporabo in zdravilne lastnosti.

Gel aloe vere je krasna rešitev za vroče poletne mesece, saj ne bo samo blagodejna za sončne opekline, ampak vas bo tudi prijetno hladila v dolgih poletnih nočeh. Aloe vera je odlična za suho kožo, iritirano kožo in tudi za izgubljanje telesne teže. Aloe vera, neverjetna rastlina, katerih učinki vas ne bodo pustili hladnokrvnih.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.