Naravni odstranjevalec lakov

Kako pravilno odstranimo lak?

Lepo urejeni nohte so sanje vsake ženske, ki pa se kaj hitro lahko prelevijo v nočno moro. Kaj imam v mislih? Odstranjevanje laka za nohte.
Kako pravzaprav delujejo sredstva za odstranjevanje laka za nohte? V bistvu obstajata dve različni vrsti sredstev za odstranjevanje laka za nohte: aceton in ne-aceton. Večina blagovnih znamk ponuja obe vrsti – navadno je navedena na sprednji etiketi. Obe vrsti vsebujeta topilo (kot je aceton), ki deluje tako, da raztopi trdi film, ki ga na sestavljenih nohtih pustijo sestavine laka. Laki za nohte vsebujejo sestavine, kot so smole, mehčalci, oblikovalci filmov in barvni pigmenti. Vse te sestavine delujejo tako, da vam nudijo lep in enakomeren premaz, ki se hitro in enakomerno suši. Težava je, da teh sestavin ni tako enostavno odstraniti. Velikokrat se zgodi, da imajo odstranjevalci laka za nohte, ki vsebujejo aceton neprijeten vonj in izsušijo nohte kar vodi v oslabljene nohte, ki se zlahka lomijo.

Eden, naravni odstranjevalec laka ponuja enkratno rešitev za odstranjevanje laka za nohta. Saj s svojimi sestavinami nohte tudi neguje in podari sijaj. Na voljo je v večji steklenički, vendar lahko naročite tudi testno manjšo različico, da odstranjevalec dodobra preizkusite.

Fresh Therapies Eden naravni odstranjevalec lakov za nohte v sebi skriva kombinacijo naravnih sestavin, ki so nežne do vaših nohtov in obnohtne kožice. V njih ni sledu o sintetičnih snoveh, zato so primerni za vse uporabnice in navdušene damice z nalakiranimi nohti. Eden odstranjevalec za nohte je naravnost čudovit, saj zaradi svojega nežnega vonja po pomladi in nežnim priokusom limete, poskrbi, da je konec neprijetnega vonja pri odstranjevanju lakov in posledičnih glavobolov.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.