Ekološki izvleček Lions Mane (resasti bradovec), 30kps

36,95 

Viridianovov izvleček resastega bradovca je skrbno pridobljen iz trajnostno in ekološko pridelanih gob na Finskem. Izvleček prihaja iz plodnih teles, ki vsebujejo aktivne učinkovine. Ultrazvok razgradi celične stene hitina in še poveča biološko razpoložljivost. 100% aktivne sestavine, ki so jih formulirali usposobljeni strokovni nutricionisti.

Brezplačna dostava z nakupom nad 60 €

100% aktivne sestavine

Vegansko

100% naravno

Oddajte vaše mnenje o izdelku iz vašega nakupa in pridobite bon za 100€

Več o nagradni igri

Kaj ga odlikuje?

  • Vsebuje 60mg 1-3, 1-6 beta glukana v vsaki kapsuli,
  • trajnostno in ekološko pridelane finske gobe,
  • še izboljšana biološka razpoložljivost,
  • 100% gobasto plodno telo.

Viridian Lion’s Mane je skrbno pridobljen iz trajnostno in ekološko pridelanih gob na Finskem. Čist čist zrak podpira gobe pri bioakumulaciji pozitivnih hranilnih učinkovin brez pesticidov in težkih kovin. Gobe imajo tudi optimalno izpostavljenost vlagi, svetlobi in sestavi zraka, kar spodbuja visoke ravni bioaktivnih snovi v plodnih telesih. Bioaktivne snovi so najmočnejše v plodnem telesu gobe, zato Viridian uporablja izključno ta del. Vsaka kapsula vsebuje 400mg ekstrakta plodnega telesa v razmerju 10: 1, kar ustreza 4000mg sveže gobe.

Po obiranju se resasti bradovec nežno posuši, preden gre skozi edinstven postopek ekstrakcije, da se poveča razpoložljivost bioaktivnih snovi in spodbudi absorpcija. Postopek ekstrakcije uporablja čisto izvirsko vodo in ultrazvok. To previdno razgradi celično steno, kar omogoča ekstrakcijo aktivnih spojin, ne da bi le-te kakorkoli poškodovali. Vsak korak v proizvodnem procesu je bil skrbno premišljen, z njim ravnamo z največjo mero skrbnosti, da bi zagotovili, da ima dopolnilo optimalno moč.

Vsebuje 100% aktivne sestavine, ki so jih oblikovali strokovnjaki za prehrano, brez umetnih polnil in škodljivih aditivov. Pridobljeno po Viridianovih strogih etičnih merilih, vključno brez testiranja na živalih, brez GSO in palmovega olja.

Kot prehransko dopolnilo vzemite 1-2 kapsuli dnevno s hrano.
Ne prekoračite navedenega odmerka, razen če vam to priporoči zdravnik.
Med nosečnostjo in dojenjem se uživanje odsvetuje, razen če vam ga priporoči vaš zdravnik.
Shranjujte na hladnem, suhem mestu, izven pogleda in dosega otrok. To je prehransko dopolnilo, in se ne sme uporabljati kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav življenjski slog.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ekološki izvleček Lions Mane (resasti bradovec), 30kps”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci najdeš blagovne znamke prehranskih dodatkov in hrane, za katerimi 100% stojim, saj jih tudi sama uporabljam in jih kot strokovnjakinja s področja naturopatije in tradicionalne kitajske medicine, tudi priporočam.

Zelo pomembno je kakšne prehranske dodatke uživaš ter v kakšnih razmerjih in kombinaciji se le ti nahajajo. Zato sodelujem izključno z blagovnimi znamkami, kjer produkte na podlagi znanstvenih študij razvijajo znanstveniki, holistični nutricionisti, naturopatski zdravniki in drugi strokovnjaki. Popolnoma vsi produkti so 100% naravni, etični in vsebujejo najkakovostnejše in najbolj kvalitetne vire surovin. Diana Vlahinic

Diana Vlahinič

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.