Čopič za nanos senčil (Allover Shadow brush), Alima Pure

25,00 

Večnamenski čopič za nanos senčil bo nežno nanesel pigmente na veke in pod obrvi. Popoln pripomoček za popoln nanos mineralnega make upa iz nealergenih vlaken.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24,21″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

100% aktivne sestavine

Vegansko

Brez glutena

100% naravno

Večnamenski čopič za nanos senčil bo nežno nanesel pigmente na veke in pod obrvi. Gosta in puhasta vlakna čopiča zagotavljajo nežen nanos senčila čez celotno veko. Uporabite za nanos osnovnega senčila ali za mehko prekrivanje barv svojih najjljubših senčil. Čopič je narejen iz 100% živalim prijaznih, sintetičnih, veganskih vlaken taklon. Dvobarvna vlakna omogočajo natančno nanašanje in mešanje pudra. Eleganten črn ročaj nudi udoben in stabilen oprijem. Čopič je zapakiran v škatlo, izdelano iz 100% recikliranega papirja, ki je potiskana z okolju prijaznim črnilom na osnovi soje.

PRAVILNO ČIŠČENJE ČOPIČEV:

  • Vlakna čopiča navlažite s toplo vodo in nežno očistite z blagim milom ali šamponom. Vlakna čopiča nagnite navzdol, da bi preprečili vdor vode v ročaj.
  • Vlakna sperite po tekočo vodo, dokler le ta ni čista, da se milo temeljito odstrani.
  • Dobro obrišite čopič in vlakna s suho krpo (nežno) in previdno oblikujte vlakna nazaj v prvotno obliko.
  • Položite čopič plosko in pustite, da se pred naslednjo uporabo popolnoma posuši.

Nikoli ne namakajte vaših čopičev in pazite, da vlakna čopiča zaščitite pred viri toplote, kot so sušilniki za lase, ki lahko poškodujejo občutljiva sintetična vlakna. Čopič naj se čez noč posuši, nikoli ga ne fenajte in ne polagajte na radiator ali druge vire toplote.

1 mnenje za Čopič za nanos senčil (Allover Shadow brush), Alima Pure

  1. Deja Zupančič

    Najboljši čopič za nanos in zabris senčil. Imam precej občutljive oči in včasih znajo biti navadni čopiči zelo grobi, vendar pri tem nisem imela nobenih problemov.
    Mehak, prijazen do kože in preprost za čiščenje.

Podaj mnenje

Brezplačni spletni webinar

"Kako okrepiti imunski sistem in črevesje - naše druge možgane"

Najbolj popularno predavanje, ki sem ga 2 leti izvajala po celi Sloveniji.

Že Hipokrat je rekel, da imajo “vse bolezni svoj začetek v črevesju". In danes vemo, kako zelo prav je imel, kljub temu, da je ta stavek izrekel že leta 400 pred našim štetjem!

Pridružite se
Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.