Znamka

IZDELKI BLAGOVNE ZNAMKE
Sugar Coated

Sugar Coated: Izvedenci za sladko odstranjevanje nezaželjenih dlačic

Sva Rosie in Hafiz Khandwala in Sugar Coated sva ustvarila po dolgih letih izkušenj in učenja v svetu odstranjevanja dlak. Želela sva nekaj nežnega, učinkovitega in dolgotrajnega in to tudi ustvarila. Sladkorno odstranjevanje dlačic sva predstavila Angliji in Evropi še preden so to storile druge ‘velike’ znamke.

Sugar Coated paketek, naravni odstranjevalec neželjenih dlačic (250g)

Sugar Coated

Naravno odstranjevanje dlačic: Sugar Coated

Sugar StripEase je 100% naraven izdelek za učinkovito odstranjevanje nezaželjenih dlačic. Je povsem brez sintetičnih sestavin in zaradi svoje sestave primeren tudi za zaužitje (lahko si ga namažete na muffin ali riževe vafelj, če želite :). Izdelek je primeren za uporabo po celem telesu.

Trakovi za odstranjevanje dlačic so pralni, torej primerni za večkratno uporabo – s tem prihranite denar in pomagate pri varovanju matere Zemlje. Sugar StripEase je prijazen tako do kože, okolja kot tudi do živali. Izdelek in sestavine v nobenem procesu niso testirane na živalih. Certifikat BUAV in Vegan.

Skrajni čas je, da se tudi ti pridružiš sladkorni mrzlici – za kožo, ki bo gladkejša, svilnata in mehkejše, kot je bila kdaj koli poprej … Ne verjameš? Poskusi. 😉

Balm kriterij kvalitete je precej strog.

Sladkanje sva dala v tretjo prestavo in stopila na plin, kajti ženske so hotele nekaj hitrega in nebolečega, kar zagotavlja dolgotrajno svilnato, gladko in nerazdraženo kožo. Čeprav na prvi pogled morda tak način odstranjevanja dlačic izgleda nadvse preprost, le mi vemo, da je v resnici precej zapleteno najti pravo razmerje med sestavinami, da je depilacija uspešna.

Zaradi vsega našega truda je rezultat sladkanja čutna, gladka in mehka koža zapeljivega telesa.