Znamka

IZDELKI BLAGOVNE ZNAMKE
Soleo Organis

Strokovnjaki za sončenje. Iz Avstralije. Formulo za zaščito pred soncem Soléo Organics smo razvili leta 2005, da smo strankam lahko ponudili alternativo običajnim sintetičnim kremam za sončenje. Izdelek smo inovativno oblikovali v skladu z Naturopatskimi načeli brez uporabe kemičnih UV absorberjev, titanovega dioksida ali sintetičnih konzervansov.

soleo_organics.png

Soleo organics

Inovacije

Soléo, ustvarjen v Avstraliji, je tako velik napredek na področju tehnologije za nego ob sončenju, zaradi vodoodpornega, nevtralno dišečega, nizkega faktorja draženja kože. Vsebuje naravne, organske sestavine. Zahodna Avstralija v katerih ustvarjamo je odlična za inovacije. Kot najbolj oddaljeno mesto na svetu nudi Zahodna Avstralija popolno platno za ustvarjanje naravnih in organskih izdelkov.

Kaj je SPF?

SPF pomeni faktor zaščite pred soncem (Sun Protection Factor). SPF številka približno pomeni, koliko zaščite nudi izdelek pred sončnimi žarki. Krema za sončenje s faktorjem SPF30 ščiti približno 2x dalj časa kot krema s faktorjem SPF15 sunscreen.

Navdih – Soleo Organics je, vse od embalaže do vsebine, okolju prijazen. Soleo Organics izdelki so izključno naravni losjoni z organskimi sestavinami. Ne rabite biti več odvisni od izdelkov na kemični osn