Vsi izdelki

Prikazovanje 1–12 od 151 rezultatov

Vsi izdelki Viridian

Se počutite izčrpani in pod stresom? Morda načrtujete s partnerjem otroka, ali pa že imate otroka, ki potrebuje dodatno pomoč pri zdravju, prav tako pa se tega želite lotiti na naraven način?

Naši izdelki so kot nalašč za vas, saj vam ponujamo široko izbiro prehranskih dopolnil, ki so sestavljena iz 100% aktivnih in naravnih sestavin, so veganska in ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja in soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil.

Poleg vseh različnih čudovitih učinkov, ki jih lahko ima na vaše telo in um, telo vašega partnerja ali otrok, pa so naša prehranska dopolnila tudi zelo enostavna za uporabo. Najdete jih namreč v obliki kapsul, olj in tinktur, uživate pa jih pretežno od enkrat do trikrat dnevno, odvisno od navodil posameznega prehranskega dopolnila.

Učinki naših prehranskih dopolnil se široko razprostira – pomagajo vam lahko do lepše kože že od znotraj, ohranjajo delovanje vašega imunskega sistema, skrbijo za sproščanje, ali obratno, da ste polni energije, lahko pomagajo pri skrbi za urinalni trakt in ledvice, prav tako ponujamo dopolnila za nosečnice in tudi osebe, ki nosečnost načrtujejo – kapsule za boljšo plodnost, razne probiotike, vitamine v prahu in kapljicah, ter olja za vas, vašega parterja oziroma partnerko ter potencialne otroke.

-31%
Original price was: 86,85 €.Current price is: 59,85 €.
Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.