Specializirana dopolnila

Prikazovanje 1–12 od 59 rezultatov

Specializirana dopolnila kot učinkovita pomoč pri raznovrstnih težavah

Naša specializirana dopolnila so premišljeno ustvarjena za boj z mnogimi raznovrstnimi težavami:

  • od razstrupljevanja kože in limf,
  • za ohranjanje zdravja ustne votline,
  • za zmanjševanje utrujenosti in izčrpanosti,
  • normalno delovanje ščitnice (prav tako pri sindromu policističnih jajčnikov),
  • pri težavah s spanjem,
  • za večjo športno uspešnost,
  • za izboljšanje kože, las in nohtov.

Prav tako so naša dopolnila namenjena tudi posameznikom, ki načrtujejo nosečnost in želijo povečati svojo plodnost – tako moški kot ženske. Ženskam nadalje ponujamo še dodatne komplekse, ki jih uživajo med nosečnostjo in dojenjem – ta dopolnila so polna hranil, ki jih potrebujeta tako mati kot otrok.

Poleg vseh naštetih pozitivnih učinkov se nekatera naša dopolnila tudi spopadajo z anksioznostjo in stresom ter depresijo – zmanjšujejo simptome oziroma učinke le-teh, zaradi česar se boste lažje spopadali z vsakodnevnim življenjem. Prav tako naš izvleček brusnice neverjetno pomaga pri boleznih urinalnega trakta in ledvic, mnoga od naših prehranskih dopolnil pa tudi blagodejno vplivajo na vaš imunski sistem in splošno zdravje telesa in uma.

Prehransko dopolnilo Viridian vsebuje 100% aktivnih in naravnih sestavin. Je veganski izdelek in ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Za lajšanje simptomov in stanja različna prehranska dopolnila uživate 1-3 krat dnevno ob jedi oziroma po navodilih, ki so napisana ob vsakem individualnem izdelku.

-20%
Original price was: 25,95 €.Current price is: 20,76 €.
Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.