Zanositev & nosečnost

Prikazovanje 1–12 od 13 rezultatov

Naravna pomoč pri zanositvi in nosečnosti

Naša ponudba Viridian prehranskih dopolnil in olj je popolna za vas, če načrtujete zanositev, ste že noseči, ali pa še dojite.

Naš širok izbor izdelkov zagotavlja pozitivne učinke tako za moške, kot za ženske in otroke. Za moške ponujamo Podporo za plodnost, za katero priporočamo, da začnete z jemanjem 90 dni pred načrtovano zanositvijo.

Sama formula vsebuje cink, vitamine B12, C in E, I-karnitin, I-arginin, mešanico naravnih kartenoidov, izvleček borovega lubja, koencim Q10, citrusne bioflavonoide, baker in folno kislino, ki zagotavljajo bistvena hranila za moško plodnost.

Za ženske je ponudba večja, namreč ponujamo prehranska dopolnila, ki jih lahko jemljete pred, med in po nosečnosti. Če načrtujete otroka, je za vaš primeren naš izdelek Podpora za zanositev in plodnost za ženske, ki vsebujejo bistvena hranila za podporo ženski, ki je v rodni dobi. Kot za Podporo za plodnost za moške je priporočeno, da se Podporoa za zanositev in plodnost za ženske začne uživati 90 dni pred načrtovano zanositvijo, zato, da lahko zagotovite najboljše možne pogoje za zanositev in nosečnost.

Naš Kompleks za nosečnice je popoln za čas nosečnosti in dojenja, saj ne vsebuje vitamina E, folna kislina (ki jo vsebuje) pa prispeva k rasti tkiv med nosečnostjo, prav tako pa pomaga pri vzdrževanju imunskega sistema in vodi k manjši utrujenosti.

Prehransko dopolnilo Viridian vsebuje 100% aktivnih in naravnih sestavin. Je veganski izdelek in ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Za lajšanje simptomov in stanja različna prehranska dopolnila uživate 1-3 krat dnevno ob jedi oziroma po navodilih, ki so napisana ob vsakem individualnem izdelku.

-31%
-10%
-50%
Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.