Pomoč pri stresu

Prikazovanje 1–12 od 35 rezultatov

Za najbolj učinkovito pomoč pri stresu

Ste izčrpani in nenehno pod stresom? Vam stres ne da spati? Potem bodo naši izdelki čudovit dodatek k vaši prehrani. Z uporabo naših prehranskih dopolnil v obliki kapsul si boste oddahnili od dnevnih tegob življenja, se spočili in lažje zaspali ob koncu dneva.

Ponujamo vam širok izbor, ki sega od različnih vitaminov in mineralov, rožnega korena, ashwagande, Qi-Riboze, maca izvlečka, pa do raznovrstnih ekoloških zeliščnih kompleksov in tinktur.

Kot je naša ponudba raznovrstna, so prav tako možni raznovrstni blagodejni učinki na vaše telo.

Z vitaminom B6 in ekstraktom žafrana prispevate k normalnemu delovanju živčnega sistema, prav tako se znižuje nivo utrujenosti in izčrpanosti, z ribozo dosežete, da se vam zviša nivo energije, prav tako pa lahko mnogi od naših izdelkov učinkujejo tudi pri zmanjševanju anksioznosti, depresije, zvišajo nivo koncentracije, prav tako pa povišajo vašo učinkovitost. Skrb za vaše zdravje in posledično zmanjševanje stresa je vitalno v današnjem času, ko smo obkoljeni s stresom z vseh strani.

Prehransko dopolnilo Viridian vsebuje 100% aktivnih in naravnih sestavin. Je veganski izdelek in ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Za lajšanje simptomov in stanja različna prehranska dopolnila uživate 1-3 krat dnevno ob jedi oziroma po navodilih, ki so napisana ob vsakem individualnem izdelku.

-31%
Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.