Antikandida

Prikaz vseh 2 rezultatov

Program za popoln boj proti kandidi

V našem programu ponujamo Probiotike Saccharomyces Boulardii, Travel Biotic, Probiotike dnevna simbioza in izvleček grenivkinih pešk. Probiotiki Saccharomyces Boulardii so popolni za boj proti kandidi, vaginalnim vnetjem in diareji.

Gre za glivo kvasovko, ki deluje probiotično v vašem telesu ter pomaga proti razmnoževanju neželenih bakterij, prav tako ima izjemne protivnetne lastnosti ter hkrati skrbi za normalno delovanje vašega imunskega sistema.

Saccharomyces Boulardii vsebuje tudi naš izdelek Travel Biotic, ki ga s seboj vzamete, ko potujete. Samega prehranskega dopolnila Travel Biotic ni potrebno hraniti v hladilniku, saj je odporen na vročino, zaradi česar je popoln sopotnik na vaših potovanjih. Probiotiki dnevna simbioza – je mešanica probiotikov z edinstvenih probiotikom FS2-60, ki ponuja spekter probiotičnih oligosaharidov in je rastlinski izbor inzulina. Izvleček grenivkinih pešk je zelo močan antioksidant, ki pomaga telesu ob razstrupljanju, prav tako deluje antibakterijsko in antivirusno. Poleg dokazanih močnih učinkov na težave s kandido pa tudi lajša stanja osteoporoze, herpesa, lasnih uši, ter je odličen proti glivičnim obolenjem in plesnim.

Prehransko dopolnilo Viridian vsebuje 100% aktivnih in naravnih sestavin. Je veganski izdelek in ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Za lajšanje simptomov in stanja različna prehranska dopolnila uživate 1-3 krat dnevno ob jedi oziroma po navodilih, ki so napisana ob vsakem individualnem izdelku.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.