Terapevtski napitki

Prikaz vseh 3 rezultatov

Ekološki terapevtski napitki kot izjemen dodatek k prehrani

Ekološki terapevtski napitki so naravnost fantastičnega okusa, prav tako pa zelo dobro vplivajo na vaše telo. V našem izboru najdete Ekološki kurkumin latte, Ekološki napitek divjerasla čaga in presni kakav, Ekološko lubje bora z jagodičevjem, Ekološki čas Ultimate Beauty in Ekološko Soul Food zelenje.

Ekološki kurkumin late je mešanica korenine kurkume v prahu z dodanimi aromatičnimi začimbami, sam prah pa vmešate v toplo mleko po izbiri – priporočamo mandljevo, riževo ali lešnikovo mleko – v vsakem primeru pa bo vaš napitek imel odličen okus in boste želeli še.

Ekološki napitek divjerasla čaka in presni kakav vsebuje potentni izvleček divjerasle čage in kakav, ki je bogat s flavanoli.

Ekološko lubje bora z jagodičevjem je ravno tako odličnega okusa in čudovito učinkuje na vaše telo, vendar ga za razliko od prejšnjih dveh uživate hladnega.

Ekološki čaj Ultimate Beauty je izjemen dodatek k zdravi prehrani, prav tako pa se čudovito poda k Ultimativnemu lepotnemu kompleksu in Ultimativnemu lepotnemu kompleksu za hidracijo kože.

Ekološko Soul Food zelenje je prepleteno s hranili, prav tako pa predstavlja naravni vir elementov v vitaminih, esencialnih maščobnih kislin, polisaharidov in topnih vlaknin. Priporočamo uživanje v smutijih ali sadnih sokovih.

Prehransko dopolnilo Viridian vsebuje 100% aktivnih in naravnih sestavin. Je veganski izdelek in ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Za lajšanje simptomov in stanja različna prehranska dopolnila uživate 1-3 krat dnevno ob jedi oziroma po navodilih, ki so napisana ob vsakem individualnem izdelku.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.