Veganske, presne tablice

Prikaz rezultata

Veganske, presne tablice za vnos velikega števila beljakovin, ki so lahko prebavljive.

V naši ponudbi lahko vidite presno čokoladno tablico z okusom slane karamele, proteinsko tablico z arašidi in čokolado, proteinsko tablico z vanilijo in koščki čokolade, proteinsko tablico s pomarančo in čokolado, čokoladno tablico z meto oziroma mentolom in koščki čokolade, čokoladno tablico z jagodičevjem, čokoladno tablico z javorjem in arašidovimi proteini, ter presno čokoladno tablico s čokoladnim brownie-jem.

Pulsinove tablice so narejene iz optimalne mešanice sestavin, ki vam zagotavljajo vnos velikega števila beljakovin, ki so lahko prebavljive.

Same naravne in kakovostne sestavine zagotavljajo, da vas bodo napolnile z energijo, ki bo trajala cel dan, prav tako pa vas bodo nasitile in po njihovem zaužitju ne boste iskali dodatne hrane, predvsem takšne, ki je ne potrebujete ali pa je za vas škodljiva.

Tablice so narejene z naravnimi sladkorji, kar pomeni da bo vaša potreba po sladkem zagotovljena, a na zdrav način.

Vse Pulsinove veganske presne tablice so narejene iz najbolj kakovostnih naravnih sestavin, ki so previdno izbrane in hladno stisnjene, tako, da so zagotovljene najvišje možne hranilne vrednosti.

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.